Information about immoFILTER

Privacy policy

COOKIE POLICY

Deze cookie policy behoort toe aan immoFILTER, met maatschappelijke zetel te Leuven, Sluisstraat 79 Bus 0301, met ondernemingsnummer 0699.578.153 en met e-mail: info@immofilter.be. 

Cookiebeleid. De website gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om Uw gebruiksvoorkeuren te onderscheiden van die van andere gebruikers. Dit helpt immoFILTER om U een betere gebruikerservaring te bieden wanneer U de website bezoekt en laat immoFILTER tevens toe om de website te optimaliseren. Deze cookie policy geeft U duidelijke en volledige informatie over de cookies die wij gebruiken.

Cookies. Een cookie is klein tekst- en cijferbestand dat deze website opslaat in Uw browser of op de harde schijf van Uw computer. Er bestaan verschillende soorten cookies met een verschillend doel en een verschillende geldigheidsduur. U vindt hierna de naam, het doel en de geldigheidsduur van de cookies die deze website gebruikt:


Naam

Doel

Geldigheidsduur

Google analytics

Analyse 

14 maanden


Toestemming. U geeft immoFILTER toestemming tot het gebruik van deze cookies. Uw webbrowser laat U evenwel toe om Uw cookie -instellingen te wijzigen, cookies te blokkeren en/of aanwezige cookies te verwijderen. Deze instellingen zijn doorgaans terug te vinden in het menu ‘Opties’ of ‘Voorkeuren’ van Uw webbrowser. 


Vragen.  Vragen over de het gebruik van cookies door deze website, kan U ons richten via e-mail: info@immofilter.be.


PRIVACY VERKLARING


1. Inleiding

Om onze dienstlening te kunnen aanbieden, zijn wij genoodzaakt enkele van uw persoonsgegevens te verwerken. Wij engageren ons om deze verwerking uit te voeren in overeenstemming met alle relevante en toepasselijke privacyregelgeving, met inbegrip van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacy verklaring vindt u bijkomende toelichting over deze verwerking. 


2. Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is immoFILTER, met maatschappelijke zetel te Leuven, Sluisstraat 79 Bus 0301, met ondernemingsnummer 0699.578.153.

Voor alle vragen met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, kunt u steeds terecht op het volgende e-mailadres:  info@immofilter.be.


3. Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

Wij verwerken de gegevens die u als consument of dienstverlener opgeeft in het aanmeldingsformulier op onze website: E-mailadres, voornaam, familienaam, gebruikersnaam, wachtwoord.

Daarnaast verwerken wij alle gegevens die u als dienstverlener opgeeft in het profiel dat u aanmaakt op de website: Bedrijfsnaam, bedrijfszetel, telefoonnummer, stamnummer orde van architecten, activiteitenregio, omschrijving diensten, ereloonspecificaties, specialisaties, opleiding, gesproken taal, omvang bedrijf, expertise, website.

Tenslotte verwerken wij de gegevens die u als consument of dienstverlener via onze website verzendt aan derden indien u onze website gebruikt als communicatiemiddel.


4. Doeleinden en rechtsgrond van de verwerking van persoonsgegevens.

4.1. Algemeen

De verwerking van uw persoonsgegevens heeft slechts als doel de dienstverlening op de website te kunnen aanbieden. Zonder deze verwerking kunnen wij onze dienstverlening immers niet aanbieden.

Wij verwerken deze persoonsgegevens op basis van de onze samenwerking in het kader van de dienstverlening, om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen en ter behartiging van onze gerechtvaardigde belangen. 


4.2. Nieuwsbrieven

Daarnaast geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken voor het verzenden van nieuwsbrieven met informatie over onze eigen dienstverlening, alsook over de diensten van de dienstverleners die een beroep doen op onze dienstverlening.

U hebt op elk ogenblik het recht om deze toestemming in te trekken, waarna u geen nieuwsbrieven meer zal ontvangen.


5. Ontvanger van gegevens

Wij zullen deze persoonsgegevens niet meedelen of overdragen aan derden, derde landen of internationale organisaties, tenzij u daar voorafgaandelijk en uitdrukkelijk mee heeft ingestemd.

Het is daarnaast wel mogelijk dat kennis wordt genomen van uw persoonsgegevens door de verwerkers waarop wij een beroep doen, zoals IT –consultants, cloud service of andere dienstverleners die ons helpen bij het beheer onze website en informatiesystemen.

Tenslotte kunnen wij deze persoonsgegevens mededelen op vraag van elke wettelijk bevoegde overheid, of zelfs op eigen initiatief, indien wij te goeder trouw van oordeel zijn dat het doorgeven van die persoonsgegevens nodig is om aan relevante en toepasselijke regelgeving te voldoen, of om onze rechten en/of die van onze klanten te verdedigen of te beschermen. 


6. Veiligheidsmaatregelen.

Teneinde, in de mate van het mogelijke, de ongeoorloofde toegang tot de in dit kader verzamelde persoonsgegevens te beletten, hebben wij de gepaste procedures op het gebied van veiligheid en organisatie opgesteld, welke betrekking hebben zowel op het verzamelen van deze gegevens als op hun bewaring. Deze procedures zijn tevens van toepassing op alle verwerkers waar het kantoor een beroep op doet.


7. Bewaringstermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens gedurende een termijn van één jaar volgend op het einde van uw registratie op onze website. 


8. Rechten van toegang, rectificatie, vergeteldheid, gegevensoverdraagbaarheid, bezwaar, niet-profilering en betreffende kennisgeving veiligheidsgebreken

U beschikt onder bepaalde voorwaarden over een recht van inzage, rectificatie, vergeteldheid, gegevensoverdraagbaarheid, bezwaar, niet-profilering en kennisgeving van datalekken onder toepassing van de voorwaarden en modaliteiten bepaald in de relevante en toepassing regelgeving, met inbegrip van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 


Voor de toepassing van deze rechten kan u steeds contact met ons opnemen via het hoger vermelde e-mailadres. 


9. Klachten

Inzake de verwerking van de persoonsgegevens door ons kantoor kan U een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit:


Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Drukpersstraat 35, 1000 Brussel

Tel  +32 (0)2 274 48 00

 Fax : +32 (0)2 274 48 35

 E-mail : commission@privacycommission.be 

URL: https://www.privacycommission.be 


Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden aangepast in functie van gewijzigde regelgeving. Wij adviseren u dan ook steeds om de meest recente versie op onze website te raadplegen.