interieur- en meubelontwerp Heidi Bosteels

Heidi behaalde haar Bachelor in de Interieurvormgeving en Meubelontwerp aan de Lessius Hogeschool te Mechelen na een succesvolle Erasmus‐uitwisseling naar de Universidad Francisco de Vittoria Madrid waar ze scenografie, lichtontwerp en fotografie volgde.

Kort na haar opleiding sloot ze aan bij BOGDAN & VAN BROECK waar ze instond voor de interieurvormgeving van projecten met uiteenlopend programma en het office management. Nadien vervoegde ze tegelijkertijd het internationaal gerenommeerde Julien De Smedt Architects. Sinds 2016 koos ze om op freelance-basis te werken voor diverse opdrachtgevers, van promotoren (in openbare, residentiële opdrachten) tot private opdrachtgevers.

Haar vermogen om een brug te slaan tussen verschillende disciplines laat zich dan ook merken in haar aandacht voor zowel het functionele en esthetische als de technische uitwerking en opvolging van alle projectfasen, zoals in het geïntegreerde project COOP, als in haar oog voor detail bij het ontwerpen van interieurs en objecten zoals de lamp pégase.
Heidi stelde haar meubels meermaals tentoon, onder meer in 2015 in het Design Museum te Gent, “Van Vlinders en Mieren”, verlengd met de tentoonstelling “7 Cool Architects”.

1 advertentie

Je volgt niemand

Geen evaluaties