Welkom op de permanente online Vastgoed- en (ver)Bouwbeurs!

Wij bundelen alle mogelijke experten met hun portfolio van realisaties en bieden gratis tools voor een zorgeloze aankoop en verbouwing van je woning!

immoFILTER.be is zoals een fysieke (ver)Bouwbeurs, maar dan online, breed, permanent én gratis!

We zijn altijd open, het hele jaar door!

Als online platform zijn er geen sluitingsuren en kan je gebruik maken van immofilter.be wanneer jij daar nood aan hebt, het hele jaar door! Handig toch? :)

Alle mogelijke bouw- en vastgoedexperten

We bundelen alle mogelijke (ver)bouw- en vastgoedprofessionals op immofilter.be! Word lid en bereik onmiddellijk alle experten voor advies, afspraak of offerte.

Gebruik gratis het “Online Beursplatform”

Vind via filters (bouw-)experten, realisaties en tools op het immoFILTER “Beursplatform”. Of plaats als koper/verbouwer zelf opdrachten! Tegelijk staan we klaar om je te helpen!

Welke experten vind je op het immoFILTER "Online Beursplatform"?

We willen alle mogelijke experten uit de bouw en vastgoedsector bundelen op immoFILTER.be.

Als je klikt op een categorie, kom je terecht op het immoFILTER "Online Beursplatform" waar je via zoek-filters de juiste experten kan vinden, vergelijken en onmiddellijk contacteren!

Vind je niet terug wat je zoekt of heb je een vraag? Laat het ons weten. We helpen graag.

Zoek experten op het "Beursplatform"

Elke expert heeft een "Online Showroom"

Op immoFILTER hebben experten een "Online Showroom". Je vindt op hun showroom welke expertise en diensten ze aanbieden, realisaties en nog veel meer! Zo krijg je een duidelijk, transparant beeld van de professionals en kan je onmiddellijk contact met hen opnemen voor een advies, afspraak of offerte. Klik op onderstaande foto's en ontdek hun Online Showroom!

Ben je expert? Vraag je Showroom nu aan!

Expert? Word gratis lid!

Interesse om zoals meer dan 300 professionals je expertise, realisaties en kennis te tonen aan kopers, verbouwers en professionals op immoFILTER.be? Super!

Ontdek onze formules

Ons team van immoFILTER designers maken jouw Showroom aan!

Zo kan jij je 100% concentreren op je klanten!

Vraag je gratis Online Showroom aan!

Ben je koper & op zoek naar een een woning? Bespaar tijd, geld en stress met onze mobiele tools!

"Huizenjagers-Profiel"

"Bespaar tijd!"

Op zoek naar een woning? Maak gratis je Huizenjagers-profiel & ontvang panden van verkopers/makelaars die aansluiten aan jouw wensen!

Huizenjagers-profiel aanmaken

"Huisbezoek-Rapport"

"Bespaar geld!"

Een woning bezoeken of kopen? Krijg via het Huisbezoek-rapport inzicht in mogelijke kosten, checklists, rente-vergelijkers, premiezoekers en nog veel meer!

Ontdek het Huisbezoek-rapport!

"Huisbezoek met Architect"

"Bespaar stress!"

Je droomwoning gevonden? Vind op immofilter.be architecten voor een huisbezoek & technisch advies vanaf <100 euro en koop je woning met meer inzicht!

Vind Architect voor Huisbezoek

Ga je (ver)bouwen? Plaats gratis je (ver)bouw-opdracht!

Geen tijd (of geen zin) om zelf te zoeken naar een aannemer/expert? Dan komt de markt gewoon naar jou. Publiceer jouw (ver)bouwopdracht op immoFILTER.be en laat de juiste bouwexperts erop reageren.

In het contact tussen de partijen komen wij verder nooit tussen en we nemen geen commissie. Uiteraard blijven we beschikbaar voor vragen of hulp!

Ik wil een (ver)bouw-opdracht plaatsen

Vind inspirerende Realisaties

Heb je bouwplannen of zoek je inspiratie voor je renovatie of bouw-project? Op immoFILTER.be vind je honderden realisaties en kan je onmiddellijk contact leggen met de uitvoerder voor een (technische) vraag, offerte of advies.

Meer realisaties bekijken? Klik dan op onderstaande knop, gebruik de "zoek-filters" en ontdek inspiratie voor je (ver)bouw-project.

Een vraag? Hulp nodig? Stuur ons gerust een berichtje! We staan voor je klaar!

Zoek Realisaties op het "Beursplatform"

Wekelijks nieuwe realisaties in je mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Gratis Webinars | E-books met tips & advies!

Hoe pak je de aankoop/verbouwing van een woning best aan? Met welke tips win je kostbare tijd en bespaar je geld uit?

Kom naar onze interactieve Webinars (of bekijk ze in replay) en lees onze E-books! Wij delen kennis, tips & advies van meer dan 1.000 kopers, verbouwers.

Heb je zelf een idee voor een e-book, webinar, artikel? Of wil je zelf kennis delen bij een webinar? Stuur ons een berichtje via onderstaande link!

Ik heb een idee/voorstel/vraag!

Populair op immofilter.be

Word lid & ontvang onze nieuwsbrief!

"immoFILTER.be is opgericht voor de consument én voor de sector, in een volledig neutrale rol."

"Als koper/verbouwer hebben wij zelf zorgen ervaren bij de aankoop/verbouwing van onze woning. We wilden weten of we de enige waren en via onze Grote Bouw & Vastgoed Enquête ontdekten we dat tot 69% van de consumenten problemen ervaren bij de aankoop/verbouwing van hun woning! Toen zijn we beginnen bouwen aan oplossingen en hebben immoFILTER opgericht." Lukas Vanreusel - oprichter immofilter.be

Het verhaal achter immofilter.be

We staan voor je klaar via

Telefoon | Whatsapp

+32 470 93 88 10

Mail

support@immofilter.be

Chat

Klik op de blauwe knop rechts beneden