Arch-Int architectenbureau

uw bouwprobleem = ons professioneel antwoord.

Als architect is het onze taak om vertrekkend vanuit uw persoonlijke situatie een antwoord op uw maat te formuleren. Daarbij is een vlotte architectuur met veel aandacht voor uw wensen en respect voor uw budget zeer belangrijk! Dit kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van de formule Architecten-Bouwers.

Architecten-Bouwers : ARCHITECTEN MET EEN +
Deze formule biedt U zekerheid over een gegarandeerde bouwprijs en bouwtermijn.
De architect neemt hierbij een belangrijk deel van uw taken als bouwheer over, zodat U minder tijd dient uit te trekken voor het bouwen van uw woning.
Bovendien krijgt U eveneens een grotere (ook juridische) steun in het ondoorzichtige kluwen van de bouwwereld. Zo wordt het bouwen van uw woning heel wat aangenamer en is een vlotte afloop verzekerd.
U krijgt een volledig persoonlijk ontwerp met een unieke prijs- en termijngarantie en met een "sleutel-op-de-deur"-service.

En wat is voor mij belangrijk ? Het optimaal benutten van de bruikbare ruimtes en de integratie van het daglicht met een grondige kijk op de energetische waarde van uw woning / gebouw.
Mijn dienstverlening blijft steeds gericht op het voor U realiseren van een zowel esthetisch als technisch kwalitatieve woning / gebouw.

Ik verwijs U graag naar http://www.a-b.be/architecten/lutgart-proost/ waar U foto’s van mijn werk kan vinden.

3 annonces en ligne

Aucune personne suivie

Aucun avis